SKÄRGÅRDENS STÄD & ALLSERVICE AB

Välkommen till

Skärgårdens Städ & Allservice AB

Trött på att städa ?

Tänk att komma hem till ett ny städat hem vecka efter vecka....

Så kan din vardag se ut. Kontakta oss så löser vi det.

Tel: 070-433 03 47 Mail: Info@skargardensstad.se



SKÄRGÅRDENS STÄD & ALLSERVICE AB

Våra Tjänster

Städning, skärgårdens städ

Hemstädning

Hemstädning går att få som ett engångsuppdag, eller som många av våra kunder har, abonnemang hemservice. Hemservice städ omfattar städning, tvätt, rengöring, fönsterputs med mera. Den återkommande städningen går att få veckovis, varannan vecka eller en gång i månaden. Kostnad bestäms utifrån storlek på din bostad samt dina önskemål. Vi reserverar oss vid eftersatt underhåll debiteras extra kostnad och eller att resultatet ej fullt uppnås.

 • Vi vill att du har en väl fungerande dammsugare och tillhörande dammsugarpåsar. Samt vileda stripmopp, hink med urvridare. Övriga material såsom microfiberdukar, rengöringsmedel, såpa etc har vi med oss. Om ni har material som kräver speciella medel exempelvis till bänkskivor och golv får ni stå för dessa samt att upplysa oss.

 • Ni bör även upplysa oss om eventuella allergier, inventarier som ej sitter fast ordentligt som kan utgöra fara för oss eller att något förstörs hos er.

 • Avbokning skall ske senast 7 dagar innan uppdragsdagen i övrigt utgår full debitering.

Flyttstädning

En flyttstädning innebär en total genomgång av bostaden efter att den tömts på möbler. Hemmet bör vara tömt på bohag. Frys skall vara avfrostad. Badkarsfront / jacuzzi front demonteras / monteras av kund. Glasskivor ugnslucka demonteras / monteras av kund. Vi reserverar oss vid eftersatt underhåll debiteras extra kostnad och eller att resultatet ej fullt uppnås.

 • Samtliga ytor dammsugs och torkas.

 • Samtliga skåp, lådor, garderober städas invändigt / ovanpå / under.

 • Skåpsdörrar / lådfronter torkas.

 • Golvbrunnar rengöres.

 • Avfläckning väggar.

 • Kyl, frys, ugn, fläkt rengöres.

 • Även svåråtkomliga och höga ytor städas.

 • Fönsterputs av standard fönster ingår.

Pris: Fr. 30kr / kvm. . Fullständig beskrivning finns separat.

 • Storstädning

 • Kontorsstädning

 • Lokalvård


Fönsterputs

Visst är det trevligt att se ut genom gnistrande rena fönster ? Dock är fönsterputsning ett krävande moment som oftast lämnas åt morgondagen. Låt oss istället få ge dig skinande rena fönster till ett snabbt och prisvärt vis.

Du behöver inte ha något rengöringsmedel eller utrustning hemma, Skärgårdens städ står för både material och fönsterputsmedel. Glöm ej att informera oss om det finns fönster som är svåra att komma åt, skadade / spruckna, lås vred etc. Behövs stege, spröjs. Pris: Fr. 25 kr / sida

Ö-Jobb

Vi tar oss runt i skärgården med egen båt.


Visningsstäd

Vill du göra en lyckad bostadsaffär? I så fall rekommenderar vi en professionell visningsstädning som får din bostad att se riktigt snygg och fräscht ut.

SKÄRGÅRDENS STÄD & ALLSERVICE AB

Om oss

Vårt mål är att underlätta vardagen för er. Vi är ett litet familjärt företag med kompetenta och service orienterade medarbetare.
Skärgårdens städ & allservice ab

Galleri

SKÄRGÅRDENS STÄD & ALLSERVICE AB

Därför ska du anlita oss

Trygghet för kunder och anställda.

Vårt jobb är att se till att allt är rent och snyggt hemma hos er och att det är utfört till er belåtenhet. Resultatet ska kännas och synas. Meningen med hemstädnings servicen är att ni ska kunna ägna er tid och energi åt annat än städning och att få njuta av känslan att komma hem till ett fint och städat hem eller arbetsplats. Säkerhetstänkandet är genomgående i hela vår verksamhet och i alla våra rutiner. Vår ansvarsförsäkring är din trygghet.

 • Utbildad personal med riktiga löner

  Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar samt avtal, försäkring, pension och rättvisa arbetsvillkor. Utöver lunch så har vår personal alltid rätt till 5 minuters betald rast per timme, Vår personal bestämmer själva hur de vill fördela denna tid.

  Säkerhet

  Vid anställning begär vi bl.a. utdrag från polisens belastningsregister och all vår personal arbetar under sekretess. Vi har väl utvecklade rutiner för hantering av nycklar, larm och andra känsliga kunduppgifter.

  Vi har försäkringar som täcker eventuella skador på egendom som vår personal mot förmodan orsakar. Vi ansvarar dock ej samt att försäkring ej täcker om inventarier och lösa föremål ej är fastsatt, monterats korrekt eller ostabilt. Tänk på om ni har ömtåliga saker hemma som kan gå sönder eller på andra vis orsaka olycka måste ni informera oss. Det kan exempelvis vara en elkabel som kan ge stötar, dyr vas som står ostadigt, en tavla som inte sitter helt fast, eventuella saker som kan ramla, skadas vid dammning, korsdrag etc. Alla hus har sina egenheter, vet man med sig att det finns ömtåliga föremål, material etc är det ert ansvar att informera oss. 

 • Nöjd kund-garanti

  Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte helt nöjd med resultatet så åtgärdar vi det, dock skall reklamationen ske inom 24 timmar.


Bli kund

Hos oss får du både trygghet och kvalitet. Du vet alltid vem som är ansvarig och vart du ska vända dig. Vissa tjänster inleds med ett kundbesök då vi kommer hem till er, för att diskutera era önskemål och vad skärgårdens städ & allservice AB kan erbjuda er. Ett kundbesök är kostnadsfritt och ni förbinder er inte till något.

SKÄRGÅRDENS STÄD & ALLSERVICE AB

VÅRA KUNDER BERÄTTAR


Vi anlitar skärgårdens städ sedan 2010 Vi har en bra dialog med företaget. Närheten är dessutom väldigt bekvämt. Bra personal samt väldigt bra utförd städning.

Eva-Lena Bohlin Vendelsö

Äntligen slipper vi använda våra lediga kvällar / helger till att städa vårat hem. Istället lägger vi tid på våran 8 mån lilla kille! Tack !

Stina o Lars Ericsson med lille Johan Nacka

Vi har valt det lilla städpaketet” varje vecka, det passar oss perfekt då kan vi pyssla lite grann själva. För oss är det viktigast att få golven, toalett, kök rent. Mycket prisvärt ! Vi är mycket nöjda !

Mikael o Sofia Larsson Tyresö

Jag är väldigt tacksam för ert professionella arbete, att ni dels har egen båt då mitt hus ligger ute på en ö. Att ni ombesörjer, städar och underhåller mitt hus. Då jag är bosatt i Aarhus Danmark är det extremt viktigt för mig att kunna anlita ett pålitligt, kunnigt företag.

Christian Rudegaard Danmark

Jag vill varmt rekommendera skärgårdens städ & Allservice ab. För mig är det viktigt att känna sig trygg när man anlitar någon till sitt privata hem. Då jag reser mycket i mitt arbete finns lusten inte riktigt till att städa när jag väl kommit hem. Jag har även fått lite uppfräschning i form av nya tapeter, känns skönt att kunna få hjälp av samma företag.

Anna Adolfsson Tyresö

Vi har nu anlitat skärgårdens städ i snart sju år. Vi är fortfarande väldigt nöjda, bra kommunikation, trevligt bemötande, professionell städning. Vi är väldigt glada och tacksamma

Karin Falck Dalarö

Tack snälla Marie för all proffsig hjälp med vårt hus under alla dessa år ! Nu går flytten vidare till Årsta och hoppas kunna få fortsätta med städhjälp från er. Kram och God Jul

Anna Boman Dalarö

Jag anlitar skärgårdens städ och allservice till mitt hus i skärgården utanför Dalarö. Jag är enormt tacksam och nöjd, väl utfört arbete, tack för att ni tar hand och ser efter mitt ställe ute på våran ö, trots väder och vind kommer ni farandes med er båt.

Marcus Jorgensen Danmark

Jag vill bara säga Tack till skärgårdens städ för all hjälp i min vardag. Jag är jättenöjd med städningen som utförs. Super trevliga tjejer som får mitt hem att skina, det ger mig massa lust och energi till massa annat. Stort Tack !

Karin Ivarsson Enskede

Vi rekommenderar varmt skärgårdens städ. Företaget är tillmötesgående och utför städningen noggrant och på ett professionellt sätt. Efter fem år är vi fortfarande väldigt nöjda. Den personal som kommer hem till oss är väldigt vänliga, utför noggrann städning. Vi är verkligen jättenöjda.

Margareta Eriksson Haninge

Jag är mycket nöjd med skärgårdens städ och tycker dom utför ett jättebra arbete. Bra respons och flexibilitet på önskningar och ändringar.

Anette Björkqvist Brandbergen 

Vi anlitar Skärgårdens Städ & Allservice sedan 2010Vi har en bra dialog med företaget ! Närheten är dessutom väldigt bekväm.Bra personal samt väldigt bra utförd städning.

Kristina Nilsson Dalarö

Jag har använt Skärgårdens Städ & Allservice sedan 2009 och än idag kan varmt rekommendera deras tjänster.Städningen blir väl genomförd av professionell och trevlig personal.Jag känner mig trygg och mycket nöjd med den städservice de erbjuder. Alltid på tid, alltid väl genomförd ochAlltid med flexibel och trevlig attityd.

Pia Nelson Dalarö

Vi är jätte nöjda med Skärgårdens Städ & Allservice. Bra flexibiltet vid ändringar vid sjukdom etc.Personalen som kommer hem till oss samt den städning som utförs är jättebra.Vi är en jättenöjd familj ! Tack för hjälpen ! We like !

Lidija Ilic Enskede

Vår familj är jättenöjda med Skärgårdens Städ & Allservice.Personal samt städning som utförs hemma hos oss är vi väldigt nöjda med.Vi har en bra dialog med företaget då vi ex.behöver byta dag eller vid hastig sjukdom etc. Tycker det känns som vi får en bättre och personligare service från ett mindre företag. Stort Tack Skärgårdens Städ !

Johanna White Dalarö 

Efter att i flera år anlitat en av de större städfirmorna i centrala Stockholm Känns det idag mycket positivt att kunna anlita en lokal leverantör.Det är inte bara det geografiska avståndet som har minskat sedan bytet, utan det känns också som om vi har fått en tjänst med bättre flexibilitet och service. Vi har anlitat skärgårdens städ & allservice sedan 2009. Vi är väldigt nöjda.Att Marie dessutom eftersträvar att arbeta miljömedvetet känns givetvis också väldigt bra som kund.

Clas Lundstedt Dalarö

Jag anlitade Skärgårdens Städ & Allservice för en flyttstädning.Både jag och dom nya ägarna blev mycket nöjda !För mig har ni gjort ett bra intryck, tydligt svar med pris på min förfrågan, kom i tid trots snö oväder, bra avrapportering,Trevligt bemötande samt Rent och Snyggt ! Jag återkommer gärna, och kommer att rekommendera er vidare !

Eva-lena Bohlin Vendelsö

Tack för den här säsongen! Ett nöje att få städning från er. Utmärkt resultat, flexibilitet med tider. Tuffa medarbetare som inte räds var sig vind eller regn på vägen till Ö-jobbet! Ser fram emot kommande städningar.

Rikard Stendörren

Tack för ett jättefint arbete, vi är så nöjda med storstädningen och fönsterputs.

Markus Stendörrslångholmen

Hej Marie, Vi är väldigt nöjda med resultatet av dagens städning. Det blev jättefint här hemma, bra jobbat! 

Tobias Mörby



 

SKÄRGÅRDENS STÄD & ALLSERVICE AB

Bli Kund

Vilken tjänst hjälper dig bäst för en enklare vardag ? Fyll i kontaktformuläret nedan, Du kan även ringa eller maila. Vi hör av oss inom kort. Vissa tjänster inleds med ett kostnadsfritt hembesök för att diskutera dina önskemål och vad Skärgårdens Städ & Allservice AB kan erbjuda dig.
Ring: 070- 433 03 47 Mail: Info@skargardensstad.se
Namn E-post Meddelande Skicka in
Hemstädning, Ö-jobb, Skärgårdsservice, Fönsterputs, Storstädning, 
Flyttstädning, Ombesörjning fastighet, Företagsstädning, Lokalvård